Uitgeverij Boekenindustrie (BI) is een jong dynamisch bedrijf dat zich specialiseert in het uitgeven van mooie boeken. Sinds de oprichting in 2014 geeft BI gemiddeld zo’n 8 boeken per jaar uit. Er wordt niet zomaar van alles uitgegeven door BI en dus zal elk ontvangen manuscript nauwkeurig bekeken en getoetst worden op levensvatbaarheid. BI is een serieuze uitgever en geen ‘internet-uitgever’. BI streeft naar haar doel om de, vaak beginnende, auteur een platform te kunnen bieden, zodat zijn/haar boek de optimale aandacht kan krijgen in de boekenmarkt. 

Indien u een uitgever zoekt die u persoonlijk wellicht verder kunt helpen om uw uiteindelijke doel te kunnen bereiken, bel of mail even naar BI voor een geheel vrijblijvend én eerlijk advies.

Wilt u voorbeelden zien? Klik dan op  http://www.webshop.boekenindustrie.nl om naar onze webshop site te gaan en daar staan alle boeken die in opdracht van de auteurs openbaar gepubliceerd mogen worden. Wij geven ook boeken uit in privé-sfeer, welke dus niet openbaar gepubliceerd mogen worden, maar enkel bedoeld zijn voor privé van de auteur.