Literaire Glibberingen & Poëtische Trilsels

34,95

LUXE UITVOERING
HARDCOVER (garenloos gebonden)
A4 FORMAAT KLEUR

EEN MUST VOOR ELKE SCHRIJVER!

In dit boek neem ik jullie graag mee in de wereld van het geschreven woord.

Lees hoe woorden zich vormen tot meer dan slechts de verzameling, wat mensen drijft te schrijven en wat stromingen te zeggen hebben.

Om dit alles te ontdekken, duiken we in genres en stromingen, in de gedachtegang van lezers, schrijvers en zelfs uitgevers. We duiken in het Nederlandse vocabulaire en richten ons op specifieke woorden, natuurlijk doen we dat met een knipoog.

Daarbij kan ik het niet laten om mijn belevingen om te zetten in gedichten en deze te combineren met passende foto’s.

Het geschreven woord is een godsgeschenk aan hen die meer van de wereld willen
ontdekken, dus ga met mij mee op die ontdekkingsreis.

Pers:

Een nieuw schrijfavontuur: Literaire glibberingen en poëtische trilsels

“Dagen en weken regen zich aaneen tot jaren, sinds ik het pad van het geschreven woord koos. Ik beleefde avonturen en leerde veel facetten kennen van schrijven en gelezen worden. Momenten die herkend worden door zoveel andere schrijvers.

In een periode waarbij met name de jeugd steeds minder interesse toont voor het lezen, laat staan dat ze de stap wagen om zelf emoties, belevingen en zienswijzen aan het papier toe te vertrouwen, vind ik het een van mijn verantwoordelijkheden om te pogen mijn liefde en passie voor het geschreven woord over te dragen op anderen.

Daarnaast wil ik met mijn nieuwe boek beginnende schrijvers een leidraad mee geven, hen herkenbare situaties en momenten schetsen, opdat ze weten dat dit niet alleen hen overkomt, maar dat elke schrijver dit op enig moment ervaart.

Wellicht kan “Literaire Glibberingen en Poëtische Trilsels” een ondersteuning zijn voor het onderwijs als het gaat om de Nederlandse taal.

In dit boek neem ik jullie graag mee in de wereld van het geschreven woord.

Lees hoe woorden zich vormen tot meer dan slechts de verzameling, wat mensen drijft te schrijven en wat stromingen te zeggen hebben.

Om dit alles te ontdekken, duiken we in genres en stromingen, in de gedachtegang van lezers, schrijvers en zelfs uitgevers. We interviewen niet alleen schrijvers, maar ook diverse lezers. We duiken in het Nederlandse vocabulaire en richten ons op specifieke woorden, natuurlijk doen we dat met een knipoog.
Daarbij kan ik het niet laten om mijn belevingen om te zetten in gedichten en deze te combineren met passende foto’s.

Het geschreven woord is een godsgeschenk aan hen die meer van de wereld willen ontdekken, dus ga met mij mee op die ontdekkingsreis.

Taal is voor mij schoonheid, speelsheid en een oneindig avontuur van dansende woorden die mensen raken. De juiste rangschikking van zinnen, klanken en op elkaar afgestemde woordbeelden die emoties vangen, die de ontvanger een traan ontlokt, het gezicht tot glimlach kneedt en het hart doet zingen.

Het is mijn uitlaatklep om mijn eigen verbazing, emoties en verzonnen wereldbeelden op papier te draperen op een dusdanige manier dat het mijn ziel heelt, me de broodnodige ontspanning biedt en mij mijn eigen toekomstdroom voor houdt.

Ja, taal is mijn penseel om tijd te doen stilstaan en mezelf en mijn lezers te vangen in een wereld die niet de onze is, voordat de waan van de dag ons weer voort haast in onze levenstrein. Aldus is voor mij taal het totaal aan wonderen van het geschreven woord.

Taal is mijn adem als schrijver, het is geworden tot vanzelfsprekendheid die mijn persoon vormt.”

Aldus schrijver: Sonn Franken

SKU: 9789492046574 Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Literaire Glibberingen & Poëtische Trilsels”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *