Zomer ’99

19,95

Hakuna Matata

Daar is de zon, daar is de zee, daar is de liefde, ik ga met je mee!

Wanneer Paula is afgestudeerd, kan ze blijven werken in het bedrijf waar ze haar afstudeerstage deed. Dit doet ze, maar er is geen enkele uitdaging. Haar werkdagen duren eindeloos. Saai! Er moet toch meer zijn in het leven, dan werken in een veel te kleine kamer, gezeur aanhoren van je collega en uitkijken naar de koffiepauzes?

Een maand nadat Paula haar arbeidscontact tekent, besluit ze haar hart te volgen. Ze zegt haar baan op en vliegt naar het prachtige Griekenland om daar als hostess toeristen te begeleiden! Ze sluit vriendschappen met collega’s en met locals, beleeft zwoele avonden met Griekse hunks, redt huwelijken van toeristen én komt zichzelf tegen.

Ver van huis en aangewezen op zichzelf leert Paula omgaan met hoogte- én dieptepunten. Deze deelt ze onder andere via een openhartige briefwisseling met haar ouders. Een aantal van deze liefdevolle brieven van haar ouders is gepubliceerd in dit boek.

In dit boek beschrijft Paula op innemende, en vaak hilarische, wijze haar zoektocht naar balans in het leven. Balans tussen haar gevoelens en emoties. De zoektocht op Naxos naar haar innerlijk geluk wordt haar start naar volwassenheid. Ze is gegroeid op het eiland, ver van huis. Aangewezen op zichzelf, zonder haar vertrouwde vrienden en familie, leerde ze dat je keuzes moet maken in het leven. 

Life is in your own hands.

SKU: 9789492046123 Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Zomer ’99”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *