• 0 Items - 0,00
    • No products in the cart.

Wat verschrikkelijk dat je slachtoffer bent geworden in deze toeslagenaffaire!

Eindelijk gaat er geluisterd worden door de overheid. 

Iedereen heeft machteloos staan toekijken, en juist dat willen wij gaan doorbreken. Wij gaan als uitgeverij Boekenindustrie van deze afschuwelijke zaak blijvende geschiedenis maken, zodat dit nooit vergeten kan worden!

Wij bieden alle slachtoffers van deze toeslagenaffaire de mogelijkheid aan om van hun persoonlijke verhaal een prachtig boek te maken. 

Dit boek zal dan uitgegeven worden zodat het in alle boekwinkels in Nederland te verkrijgen is. 

Het uitreiken van het eerste exemplaar moeten we groots aanpakken, bijvoorbeeld uitreiken aan de voorzitter van de Tweede Kamer en of aan de kamerleden Pieter Omtzigt en Renske Leijten. Kortom, met alle beschikbare media zodat dit boek overal wordt vastgelegd.

Bundel van verhalen of een eigen boek?

Boekenindustrie biedt jou twee opties: 

1. Je verhaal doet mee in een bundel van verhalen.

2. Je krijgt een geheel eigen boek.

Wat moet je doen?

Schrijf je eigen verhaal op en doe dat juist in je eigen stijl zodat het heel persoonlijk en herkenbaar wordt. Probeer dit in een WORD-file te maken, lukt dat niet dan even graag contact.

Nog niet insturen!!!!

Eerst geeft je door wat je wilt, een bundel van verhalen of een eigen boek. Aan de hand van jouw keuze nemen wij contact met je op, want alles wordt netjes contractueel vastgelegd daar wij werken conform de Algemene verordening gegevensbescherming, AVG.

Waarom nog niet insturen?

Het is jouw verhaal en daar ben jij dus eigenaar van. Wij gaan dit eerst vastleggen en jou hierin beschermen.

Wat schiet je er mee op?

Allereerst, deze affaire mag nooit vergeten worden en door middel van een boek wordt dit vastgelegd in de politieke geschiedenis van Nederland.

Ten tweede, het kan een helpend proces voor je zijn om alles van je af te schrijven. Er is een kans dat je hierdoor sterker in het leven komt te staan.

Ten derde, het is een keiharde bevestiging dat je niet fout bent geweest en nu kan iedereen lezen wat het met je heeft gedaan en wat de gevolgen zijn geweest. Je zult uiteindelijk erkenning en medeleven van de lezers krijgen.

Ten vierde, het vergroot de samenwerking van de slachtoffers.

Ten slotte, afhankelijk van welk soort boek je wilt, zal je royalty’s ontvangen van elk verkocht boek. Ons doel is om de royalty’s zo hoog mogelijk te maken, door onze eigen marge te minimaliseren en enkel kostendekkend te werken.

Ons plan was dat wij eerst zouden gaan inventariseren om te kijken of er behoefte zou zijn voor een boek. Met veel trots kunnen wij je nu al melden dat wij vele verzoeken al hebben binnen gekregen. Dus dat boek komt er!

Doe mee en laten we samen een prachtig boek maken!

Wij zien graag je keuze omtrent het soort boek (bundelboek of eigen boek) tegemoet en stuur dit naar info@boekenindustrie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *