• 0 Items - 0,00
    • No products in the cart.

Met heel veel trots delen wij u mede dat Uitgeverij Boekenindustrie en de inmiddels bekende Belgische schrijver Marc Kerkhofs een contract zijn aangegaan voor de uitgifte van zijn vierde, en tot nu toe zijn beste, boek: ‘Het doek valt‘.

De verwachting is dat dit boek op 13 maart 2021 zal worden uitgegeven, echter we zullen de corona-maatregelen in acht nemen en dus is dit nog niet helemaal zeker. Volg daarom onze blogs.

Marc Kerkhofs 1964 – Edegem, debuteerde begin 2017 met ‘Verloren tijd’. Later dat jaar verscheen ‘BEET’, een soft-thriller met magisch realistische toets. In 2019 werd de roman ‘Op een na de mooiste’ gepubliceerd. Naast fictie schrijft hij artikelen voor vakbladen en heeft hij een tekstbureau: Hostwriters. ‘Het doek valt ’ is zijn vierde boek.

In de ban raken van een kunstwerk dat is ingemetseld op zolder, het overkomt Ronald wanneer hij zijn dak herstelt na stormschade. Zijn vrouw trekt haar handen van het object af, is er bang van. Ronald laat het toch taxeren door een veilinghuis, oude demonen worden wakker geschud. Meer zielen dan hem lief zijn, tonen een ongezonde belangstelling, hij besluit zich van het kunstwerk te ontdoen. Dan komen de gebeurtenissen in een stroomversnelling. Hoe meer Ronald te weten komt, hoe vuriger hij wenst het vervloekte doek nooit gevonden te hebben …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *