• 0 Items - 0,00
    • No products in the cart.

Binnenkort komt er wéér een nieuw boek van de schrijver Sonn Franken op de markt.

Collega-schrijver Henk Witjes schreef de volgende recensie:

“Ik mag jouw nieuwe werk een boekwerk noemen. Het is een gids voor mensen die zich willen begeven op het schrijverspad. Het is boek vol  herkenning voor schrijver en lezer. Het is ook een uitwisselingsdocument waarbij de schrijver wegwijs wordt gemaakt in de ervaringen van lezers en andersom. Het is een naslagwerk waarin belangrijke invloedrijke schrijvers uit het verleden een voedingsbodem kan worden voor de schrijver. Het nodigt schrijvers uit zich meer te verdiepen in de Nederlandstalige en anderstalige literaire wereld. Alle mogelijke barrières die een zich ontwikkelende schrijver kan tegenkomen worden belicht vanuit de menselijke kwetsbaarheid van de schrijver. Dat zal reacties uitlokken in de zin van: ‘Oh gelukkig, die ervaar ik niet alleen.’ Het nodigt uit elkaar op te zoeken en ervaringen uit te wisselen. Het nodigt een schrijver uit om eigen inspiratiebronnen helder te krijgen, maar ook het lezersperspectief wordt verbreed.

Het besef van samen maken we elkaar sterker wordt hiermee aangewakkerd.

Kortom een zinvolle bijdrage aan een veelzijdige productiviteit op de Nederlandstalige literaire markt. En dit geschreven vanuit een breed perspectief.

 Je bent niet voorbijgegaan om  speelse elementen er aan toe te voegen ‘het gekozen woord’, naast beschouwingen op de invloed van belangrijke schrijvers.

De glibberingen en trilsels zorgen voor een gezeefde grond, die een fundament biedt voor schrijver en lezer.”

Volg onze site en blijf op de hoogte van al het nieuws over dit prachtige boek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *