• 0 Items - 0,00
    • No products in the cart.

Met veel trots mogen wij Gilbert Druant verwelkomen bij onze uitgeverij als schrijver van fantastische reisverhalen over heel de wereld. Zijn verhalen verschenen destijds in heel veel verschillende dag- en weekbladen in België.

Gilbert Druant werd geboren in het West-Vlaamse Poperinge, België, op een boogscheut van de Franse grens. Een “frontierder”, zeggen ze daar, eengrensgeval. Vandaar iemand met een grensgevoel, want doorheen de jaren wist hij zijn grenzen steevast verder af te tasten, zo niet te verleggen, zowel professioneel maar ook als reiziger, op eigen houtje of in opdracht! Daarom noemt hij zichzelf graag een ‘pigeon voyageur’, een reisduif die ver gevlogen heeft maar steeds naar zijn til is teruggekeerd, naar zijn Westhoek!
In de komende 14 reisverhalen neemt Gilbert u gedurende bijna vier maanden mee, rond de wereld: met als eerste stop Berlijn, en als laatste halte: Man-a-hatta, ofte New York. In de maanden daar- tussen verdwaalt u haast in het laatste oerbos van Europa, kiest u voor een kathedraal of een openluchtzwembad, zit u knus in de Trans Siberische trein of bij de kapper in Beijing en staat u in Xian oog in oog met de lijfwachten van de eerste Chinese keizer! En die ‘teelballen’ dan? Lees maar en reis maar mee: ‘Er staat heus wat er staat’!

Verkrijgbaar vanaf 3 februari 2023 bij elke (online) boekhandel in Nederland en België voor slechts €17,95.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *