Het overweldigende effect van 1% meer bewustzijn

15,00

“HET OVERWELDIGENDE EFFECT VAN 1% MEER BEWUSTZIJN” door Vincent J. van Dam.

1% meer bewustzijn heeft mij zoveel meer innerlijke rust gegeven. Het maakt mijn leven zoveel voller en aangenamer. 1% lijkt weinig maar als ik eerst 95% onbewust heb geleefd en ik weet dat terug te brengen naar 94% is dat echt overweldigend.

Het is geen hogere wiskunde om meer bewust in je leven te staan. Het gaat er vooral om inzichten die in dit boek beschreven staan in de praktijk brengen. Tijdens het lezen ga je al direct aan de slag.

Het doel van dit boek is dat je alleen al door het lezen ervan bewuster wordt. Ik moedig je aan op een simpele manier nog meer uit je leven te halen. Ik geef je daarbij praktische tools in handen om meer ontspannen en tevreden in het leven te staan.

Dit boek is een “geef-het-door” boek. Ik wil graag aan anderen doorgeven wat mij heeft geholpen een vreugdevol leven te leiden. 1% meer bewustzijn helpt mij echt te realiseren wat ik wil bereiken.
Hopelijk heeft dit boek ook op jou een positieve uitwerking!

 

Peter Ottenhoff, senior loopbaan coach, directeur HCE JobCreator en mede- initiatiefnemer Coachingsopleiding Mijn Leven in Balans:

“In de huidige tijd waarin iedereen wordt geacht 24 uur per dag en 7 dagen per week “top of mind” voor anderen aanwezig te zijn is het niet verwonderlijk dat angst, onzekerheid, gebrek aan gevoel van eigenwaarde, onvoldoende “in control” zijn en zelfs depressies ontstaan. Ons denken lijkt een niet te stoppen stroom aan gedachten en beelden. Vincent geeft aan hoe je zelf hierop bewust invloed kunt uitoefenen.”

 

Vincent J. van Dam is een levensgenieter en houdt van mensen. Deze visie en methode heeft hij ontwikkeld in zijn werk als interim directeur voor scholen. Zijn vader noemde hem de scholendokter. Wat ongezond is in een team en het onderwijs probeert hij te genezen.
Vincent is medeoprichter van de coachingsopleiding “Mijn Leven in Balans”. De opleiding wil coaches opleiden die leraren steunen in de hectiek van hun belangrijke werk om in balans en duurzaam inzetbaar te blijven.

Uitverkocht

SKU: 9789492046499 Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Het overweldigende effect van 1% meer bewustzijn”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *